PWO + Proteinpulver

Goda nyheter på turffronten! En ny ram är påväg till cykeln som är på verkstaden. Den dåliga nyheten är att det kommer ta 2 ~ veckor tills den är i Umeå.
 
Och nu tänkte jag recensera mina kosttillskott. Min PWO som heter "I am F#cked up" och mitt proteinpulver från Scitec Nutrition med smak av double chocolate.

Vi börjar med "I am F#cked up". Mycket lättdrucket, smakar inte illa. Ger mig väldigt mycket energi vid träning. Inga stickningar eller liknande, bara energi i massor! Intas 30min~ innan träning.
 
Jag ville testa ett annat protein då mitt var påväg att ta slut. Och vad är inte ett säkert kort om inte Choklad med choklad? Jag brukar köpa protein från märket "Body science", med smak av Päronsplit eller Blåbär. Dessa två kan jag verkligen rekommendera! Men nu handlar det om Double chocolate från Scitec Nutrition. Det är ett chokladprotein med chokladbitar i! Första gången jag blandade det, blandade jag det för starkt och därför tyckte jag att det inte var så gott. Nu när jag lärt mig att dosera rätt smakar det som en dröm (1½ skopa)! Det enda negativa jag märkt är att chokladbitarna fastnar i gallret på shakern, så man måste blanda -> skaka -> ta bort galler -> drick. Lite störande, men lätt värt det! Dock kommer jag ej fortsätta med detta protein eftersom det är mer än dubbelt så dyrt än det jag köpt innan. Jag brukar dricka proteinpulver efter träning, och ibland till lunch.
 
Hoppas detta gör någon klarhet i träsket av kosttillskott!
 
 

Födelsedag

Ja, idag är det då davetheone blir 1 år äldre, nämligen halvvägs till 48! Så grattis till mig!
 
Förväntasfull väntar jag på att de ska höra av sig från verkstaden där jag lämnat in min nya cykel, vi håller tummarna!

 

Turfa med en Iphone

Som rubriken säger, har du en Iphone och är sugen på att testa på Turf? På Turfs forum finns nu en utlottning där du kan få chansen att vara med i alpha-testning, det är steget före beta-testning.
 
 
 
Sedan en märklig men grym konstruktion.

Trasig cykelram

Upptäckte för någon dag sedan att det var sprickor i ramen, precis under sadeln. Nu är den inlämnat hos försäljaren för att fixas. Under tiden är jag fast med min gammcykel. Vi kan ju ta ett exempel hur dålig den är jämfört med min nya. Det tog 35 minuter från Teg - Nydalahöjd jämfört med grymma 15 minuter med den nya cykeln.
 
På Turf-fronten har det inte hänt så mycket för mig, eftersom jag inte känt mig så taggad då jag inte hittade felet på allt knakande, förhoppningsvis är sprickorna den felande länken.
 
Och en bild från maj såklart!

Bröst!

Nu kanske ni tänker att det här var ju inte det ni förväntat er, höhö! Det ligger på en helt annan del av internet!

Igår var första gympasset på en månad ungefär, eftersom jag satsade lite mer än vanligt i oktober månad på Turf. Min underbara flickvän blev medlem på det gym jag tränar på för någon dag sedan. Och vad är inte bättre än att börja gymmandet igen med ett bröstpass? Jag visade henne: Bänkpress, lutande hantelpress, framåtlutat cable cross-overs och en till som jag ej vet namnet på. Sen avslutade vi med lite russian-twists.

Åter till turfandet. Min motivation är inte den bästa efter jag kämpat med poäng och medaljer i oktober månad.
Lär ju inte bli några fler turfkvällar då det regnar iallafall, det är jag riktigt less på!
 
Och sen har mitt vevparti börjat knaka nåt riktigt mycket på sistone! Har testat att skruva åt trampor och själva vevarmen utan no luck. Tar gärna emot förslag på vad det kan vara.
 

RSS 2.0