Kolfiberstyre

Nu har äntligen mitt nya highriser-styre kommit! Jag hade dock otur med mina nya styrhandtag att det fattades en del i det paketet så jag väntar fortfarande på det innan jag vill montera på allt.

Jag ville ha ett högre styre då jag tycker att jag inte sitter upprätt nog för att det ska vara bekvämt. Och vad är inte bättre då än ett styre i kolfiber?

Än en gång vill jag promota CRC, riktigt bra support och bra priser! Leveranstiden är inget att klaga på då de skickar sakerna från UK. Brukar ta en vecka tills man får sina saker(helg ej inräknad).

Fan vad jag längtar till sommaren just nu! Det är 0-gradigt och det är förjävligt att ens cykla till jobbet. Ska bli najs att testa mina nya däck då. Fat franks från Schwalbe :)
 

Gissa zonen!

Jag tog ett ganska förträffligt foto(tyckte jag iallafall) med min mobil. Och nu undrar jag om du kan gissa vilken zon det är?
 
 

Möte med en turfare/Ingressare

Eftersom jag inte hinner att turfa så mycket på mina jobbdagar försöker jag ta några på hemvägen, här ser ni hur en sådan runda kan vara.

Jag väntar med spänning på ett paket från CRC, jag tänkte vänta med att avslöja vad det var men en bild senare blir ju bättre. Beställde ett highriser styre, ett i kolfiber :)

Sen träffade jag på knegge som skulle till en vän och dricka öl, vi båda hade igång Ingress när vi möttes, lite komiskt. Han gav mig lite tips om spelet, en mycket trevlig typ! 
 

King once again!

Nu har jag varit i farten igen, mitt i natten. Jag började då det hade snöat ett tag, och det var riktigt svårtrampat! Jag var tvungen att leda cykeln sista biten hem för att det inte gick att cykla längre. Det ska tydligen snöa hela dagen så nu behöver ni inte fara ut på hela dagen ;)

Jag recenserade ett par skoöverdrag för ett tag sedan. De funkade inte så bra i snö tyvärr. När man gled på snön åkte fliken som täckte tårna upp, så efter många gångers justering så sket jag i att rätta till det. Eftersom dessa var avsedda för just vintern med fleece-liknande baksida får dessa 2/5 cykelhjul. De funkade mycket bra på sommaren/hösten då det regnar, men inte snöoväder.

Jag tycker att det är tråkigt att man ej kan konkurrera med spelarna i söder, eftersom de har andra förutsättningar. Som tur finns det andra spelare som man kan tävla mot i Umeå.
 

7 timmars turf första dagen

Idag var det fullt ös medvetslös! Som vanligt vill alla ta så många gula som möjligt för extra poäng och möjligen en fin medalj! Då jag är för trött för att skriva allt för mycket blir det en massa bilder istället för att visa vad som hänt idag :)
 

Gym och natt-turf

Då jag vänt dygnet för tillfället for jag till gymmet mitt i natten, och efteråt blev det en liten runda Turf. När jag väl hade tagit sista zonen innan hemgång fick jag en ny rank, ganska förvånande!
Jag vågar ju inte köra med min dyra cykel till gymmet pga stöldrisk på stan, så istället använder jag denna cykel som jag döpt till Skruttibangbang ;)
 
Jag blev såld på det styret jag gav som i födelsedagspresent åt en mycket god vän. Så nu har jag själv beställt ett åt mig själv också. Snart är det ny omgång!
 
 
 

RSS 2.0